Over Ongeremd

Ongeremd, bestaande uit Joey Touwslager en Bas van Klompenburg (Plus muzikale begeleiding van de Ongeremd band), is hét cabaretduo van Almere. Nu is dit niet zo héél speciaal. Zij zijn in Almere namelijk de enige. Maar weet wel, wanneer deze jongens niet in Almere zijn, dan valt daar ook meteen geen klote te beleven. Goed. In 2012 besloten zij zich vanuit de toneelopleiding te gaan focussen op het maken van cabaret. En het schrijven van kleinkunst-pop liederen. En toch ook wel een beetje muziektheater. Wat uiteindelijk resulteerde in een creatieve-mix van allen samen, en waarom ook niet, vandaag de dag te noemen; Ongeremd Cabaret.

In de afgelopen 4 jaar kwamen zij met maar liefst twee eigen cabaretshows, waarvan één in reprise ging, twee kerstcabaretshows (inclusief huiskamertours), optredens op o.a. Uitmarkt A’dam, Cultuurnacht Almere, Bevrijdingsfestival Almere, Groentesoep Festival, Haven Festival, Havenwerk Festival, KAFT Twente, Theateretappe Brummen en ga zo maar verder.

In 2016 schopte Ongeremd het tot de halve finale van het Cabaretfestival Cameretten in een uitverkocht Oude Luxor, Rotterdam. Hierna ging de focus op de muziek en besloten zij de studio in te duiken, met als resultaat; een EP met vier songs, getiteld 'Te laat op tijd', welke in 2017 wordt gereleased.

Inmiddels zijn ze op de achtergrond keihard bezig met een nieuwe voorstelling, ssshhhhhtt!! Totdan spelen ze dolgraag bij jou in de huiskamer hun laatste show vol persoonlijke verhalen, hilarische grappen en ongeremde liedjes.


Twitter
Ongeremd
@Ongeremd
Facebook
Share© HKtheater 2018