Over Ongeremd

Ongeremd is een NederFolk groep uit Almere. Ge√Įnspireerd door songwriters als Bob Dylan en Daniel Lohues, en de samenzang van Acda en de Munnik en Crosby, Stills, Nash and Young brengen zij po√ętische, Nederlandstalige- folk muziek met een theatrale klinkslag.

 In de afgelopen 6 jaar kwamen zij met maar liefst twee eigen muzikale kleinkunst/cabaretprogramma’s, waarvan één in reprise ging, twee kerst-cabarethows(inclusief huiskamertours), optredens op o.a. Uitmarkt A’dam, Cultuurnacht Almere, Bevrijdingsfestival Almere, Groentesoep Festival, Switch Festival Havenwerk Festival, KAFT Twente, Ramblas Nijmegen en ga zo maar verder.

 In 2016 schopte Ongeremd het tot de halve finale van het Cabaretfestival Cameretten in een uitverkocht Oude Luxor, Rotterdam. Hierna ging de focus op de muziek en besloten zij de studio in te duiken, met als resultaat; een EP met vier songs, getiteld 'Te laat op tijd', welke in 2017 is gereleased.

 De song 'Waar het naar leidt' was te horen op o.a. Radio 1 en Omroep Flevoland. Ongeremd is opgericht door Joey Touwslager en Bas van Klompenburg.

¬†De band ‚ÄėDe toegevoegde waarde‚Äô bestaat uit Jonathan Arends, Wessel van Deuren, Frans Price en Eric Everett. Ze spelen altijd in een iets andere samenstelling.


Twitter
Ongeremd
@Ongeremd
Facebook
Share© HKtheater 2019