Over Frederique Arnold

Frédérique Arnold (1990) kwam als Brabantse naar Amsterdam om de bachelor en master Theaterwetenschap te studeren. Naast haar theoretische studie ontwikkelde zij zich op de planken. Haar roots liggen in musical, zo volgt ze lessen aan de MusicAllFactory in Tilburg.

De laatste jaren heeft ze zich gericht op kleinkunst. In februari 2018 won ze Puck's Talent Cabaret in Huis van Puck te Arnhem. Daarnaast stond ze o.a. in de halve finale van het 28ste Groninger Studenten Cabaret Festival, won ze de Persoonlijkheidsprijs bij het Utrechts Cabaret Festival 2014 en stond ze in de finale van het Schager Cabaret Festival 2015. In 2015/2016 volgde ze een deeltijdopleiding (Tweede Fase) aan de Koningstheaterakademie in ’s-Hertogenbosch. Sinds december 2016 is Frédérique te boeken voor huiskameroptredens via HKtheater.

 Naast freelance optredens als kleinkunstenares, is ze actrice bij Theatergroep Zwerm (educatie voorstellingen op middelbare scholen) en presenteert Frédérique o.a. voor Het Danspaleis en YES! We Connect.


Facebook
Share© HKtheater 2024