edo kiki Andries jasper ongeremd

Edo Berger

Edo Berger is een energieke, beweeglijke verschijning op het podium. Naast zijn werk in Nederland is hij een van de meest actieve Nederlandse comedians op het internationale circuit en speelde van Edinburgh tot Tokio.

Meer informatie »

Kiki Schippers

Kiki Schippers won eind 2014 de Factua Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs bij Cabaretfestival Cameretten. Eerder dat jaar werd ze tweede tijdens de Vlaamse Nekka-wedstrijd en in 2013 stond ze met haar muzikanten in de finale van het Leids Cabaret Festival. In 2012 bracht ze haar album DAGVRIEND uit en sinds haar EP Hard Hoofd in 2015 zijn haar liedjes ook op Spotify te vinden. Ook schrijft ze columns voor Radio 1 Druktemakers van BNN/VARA. In het seizoen 2015-2016 tourt ze door het Nederland met de Cabarestafette en haar avondvullende programma Wie Kijkt?

Meer informatie »

Andries Tunru

Cabaretier Andries Tunru vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Won de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, de jury- én publieksprijs op het het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en schrijft zijn bio's in de derde persoon zodat het lijkt alsof hij daar een mannetje voor heeft.

Meer informatie »

Jasper Smit

Jasper Smit (finalist Cameretten 2015/16) speelt liedjes over hele dikke vrienden, gemiste bussen, katten, en passen op de jassen terwijl iedereen danst. Met een grote glimlach gooit hij bommetjes in liedjes-vorm: vaak grappig, altijd schurend, schaamteloos eerlijk. Volgens de Volkskrant: "Zanger van scherpe en grappige liedjes, waarbij hij zichzelf zeer kundig op de gitaar begeleidt."

Meer informatie »

Ongeremd

Ongeremd is een NederFolk groep uit Almere. Geïnspireerd door songwriters als Bob Dylan en Daniel Lohues, en de samenzang van Acda en de Munnik en Crosby, Stills, Nash and Young brengen zij poëtische, Nederlandstalige- folk muziek met een theatrale klinkslag.

Meer informatie »

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om in het weekend de deur uit te gaan? Klaar met alweer een nieuw seizoen stoelendraaien? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete entertainer of artiest? Maak van jouw huiskamer een mini-theater en boek bij ons een show van de grappigste comedians en cabaretiers, de leukste dichters of de beste kleinkunstenaars!

Wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van een unieke live show in jouw huiskamer. En dit al vanaf 75 euro!

HKtheater wil jou en je vrienden of familie een geweldige ervaring bieden door het theater naar jouw huis te brengen. Daarbij is het voor programmamakers een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer nieuw materiaal ten gehore te brengen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun talent en zo een fanbase op te bouwen.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een voorstelling! Kijk, zo werkt het!


Twitter
Huiskamertheater
@HKtheater
Nieuwsbrief
  • No options available
Share© HKtheater 2018