San BONTKRAAG westsaid roel montfrooy edo kiki jasper

Sanjeevani Hendriks

Sanjeevani, is in 2007 afgestudeerd aan de Amsterdamse Theateracademie als zelfstandig uitvoerend theatermaakster. Sindsdien heeft zij op meerdere vlakken binnen het vak ervaring opgedaan, met als doel om uiteindelijk de cabaretvloer op te stappen.

Meer informatie »

Said el Hassnaoui

Said el Hassnaoui ook wel bekend als WestSaid is een entrepreneur, stand-up comedian en presentator. Said is een vast lid van de Comedy Explosion en Badaboom. Hij is de winnaar van het UICF Talent Award en Comedy Slam 2014. 1 van de meest optredende MC's van Nederland en een comedian bij wie je al moet lachen als hij opkomt.

Meer informatie »

Roel C. Verburg

Gewapend met zijn gitaar speelde Roel reeds met groot succes in vele theaters en kroegen, maar ook meerdere malen op De Zwarte Cross en Lowlands. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door.

Meer informatie »

Tom Montfrooy

Een stand-up podium is een goede vervanger van een psychiater en scheelt de maatschappij veel schade “, aldus de geboren Rotterdammer. Op het eerste gezicht is Tom de standaard veertiger, hypotheek en kinderen, maar schijn bedriegt.

Meer informatie »

Edo Berger

Edo Berger is een energieke, beweeglijke verschijning op het podium. Naast zijn werk in Nederland is hij een van de meest actieve Nederlandse comedians op het internationale circuit en speelde van Edinburgh tot Tokio.

Meer informatie »

Kiki Schippers

Kiki Schippers won eind 2014 de Factua Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs bij Cabaretfestival Cameretten. Eerder dat jaar werd ze tweede tijdens de Vlaamse Nekka-wedstrijd en in 2013 stond ze met haar muzikanten in de finale van het Leids Cabaret Festival. In 2012 bracht ze haar album DAGVRIEND uit en sinds haar EP Hard Hoofd in 2015 zijn haar liedjes ook op Spotify te vinden. Ook schrijft ze columns voor Radio 1 Druktemakers van BNN/VARA. In het seizoen 2015-2016 tourt ze door het Nederland met de Cabarestafette en haar avondvullende programma Wie Kijkt?

Meer informatie »

Jasper Smit

Jasper Smit (finalist Cameretten 2015/16) speelt liedjes over hele dikke vrienden, gemiste bussen, katten, en passen op de jassen terwijl iedereen danst. Met een grote glimlach gooit hij bommetjes in liedjes-vorm: vaak grappig, altijd schurend, schaamteloos eerlijk. Volgens de Volkskrant: "Zanger van scherpe en grappige liedjes, waarbij hij zichzelf zeer kundig op de gitaar begeleidt."

Meer informatie »

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om in het weekend de deur uit te gaan? Klaar met alweer een nieuw seizoen stoelendraaien? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete entertainer of artiest? Maak van jouw huiskamer een mini-theater en boek bij ons een show van de grappigste comedians en cabaretiers, de leukste dichters of de beste kleinkunstenaars!

Wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van een unieke live show in jouw huiskamer. En dit al vanaf 75 euro!

HKtheater wil jou en je vrienden of familie een geweldige ervaring bieden door het theater naar jouw huis te brengen. Daarbij is het voor programmamakers een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer nieuw materiaal ten gehore te brengen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun talent en zo een fanbase op te bouwen.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een voorstelling! Kijk, zo werkt het!


Twitter
Huiskamertheater
@HKtheater
Nieuwsbrief
  • No options available
Share© HKtheater 2021