San BONTKRAAG westsaid Roel C Verburg foto Maikel Thijssen montfrooy edo kiki jasper

Sanjeevani Hendriks

Sanjeevani, is in 2007 afgestudeerd aan de Amsterdamse Theateracademie als zelfstandig uitvoerend theatermaakster. Sindsdien heeft zij op meerdere vlakken binnen het vak ervaring opgedaan, met als doel om uiteindelijk de cabaretvloer op te stappen.

Meer informatie »

Said el Hassnaoui

Said el Hassnaoui ook wel bekend als WestSaid is een entrepreneur, stand-up comedian en presentator. Said is een vast lid van de Comedy Explosion en Badaboom. Hij is de winnaar van het UICF Talent Award en Comedy Slam 2014. 1 van de meest optredende MC's van Nederland en een comedian bij wie je al moet lachen als hij opkomt.

Meer informatie »

Roel C. Verburg

Gitaarkomiek Roel C. Verburg staat bekend om zijn relaxte podiumpersoonlijkheid en grappige liedjes (bekend van oa 'Slechtste Rapper Van De Straat'', 'Ik Koester Je Oester' en 'Onder De Plak') . Naast zijn vertellingen over zijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang is hij met zijn elektrische gitaar de enige in Nederland die stand-up comedy met muziek weet te combineren. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bij Roels liedjes de grappen in hoog tempo door.

Meer informatie »

Tom Montfrooy

Een stand-up podium is een goede vervanger van een psychiater en scheelt de maatschappij veel schade “, aldus de geboren Rotterdammer. Op het eerste gezicht is Tom de standaard veertiger, hypotheek en kinderen, maar schijn bedriegt.

Meer informatie »

Edo Berger

Edo Berger is een energieke, beweeglijke verschijning op het podium. Naast zijn werk in Nederland is hij een van de meest actieve Nederlandse comedians op het internationale circuit en speelde van Edinburgh tot Tokio.

Meer informatie »

Kiki Schippers

Kiki Schippers won eind 2014 de Factua Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs bij Cabaretfestival Cameretten. Eerder dat jaar werd ze tweede tijdens de Vlaamse Nekka-wedstrijd en in 2013 stond ze met haar muzikanten in de finale van het Leids Cabaret Festival. In 2012 bracht ze haar album DAGVRIEND uit en sinds haar EP Hard Hoofd in 2015 zijn haar liedjes ook op Spotify te vinden. Ook schrijft ze columns voor Radio 1 Druktemakers van BNN/VARA. In het seizoen 2015-2016 tourt ze door het Nederland met de Cabarestafette en haar avondvullende programma Wie Kijkt?

Meer informatie »

Jasper Smit

Jasper Smit (finalist Cameretten 2015/16) speelt liedjes over hele dikke vrienden, gemiste bussen, katten, en passen op de jassen terwijl iedereen danst. Met een grote glimlach gooit hij bommetjes in liedjes-vorm: vaak grappig, altijd schurend, schaamteloos eerlijk. Volgens de Volkskrant: "Zanger van scherpe en grappige liedjes, waarbij hij zichzelf zeer kundig op de gitaar begeleidt."

Meer informatie »

Hoe werkt het?

Denk je dat je huiskamer wellicht te klein is? Geen probleem, een show kan (bijna) overal. Zolang je maar ruimte hebt voor minimaal 15 personen. En natuurlijk ook (speel)ruimte voor de artiest(en).

  • De shows zijn onversterkt en om optimaal te kunnen genieten van de verhalen en/of de muziek, adviseren wij een maximum aantal van 40 personen. Mocht je toch graag meer mensen uitnodigen, dan kan van tevoren besproken worden om het concert versterkt te doen. Extra kosten zijn voor de host.

  • Een optreden duurt +/- 40 minuten. De artiest zal ongeveer een half uur van tevoren aanwezig zijn en zal (eventueel) na afloop nog even blijven voor een praatje, eventuele handtekeningen, foto’s en – indien van toepassing – de verkoop van merchandise.

  • Sommige artiesten zijn dermate afhankelijk van interactie en de ‘lach-factor’, dat zij een minimum aantal personen aan publiek hebben vastgesteld.

  • Een kamer waar de artiest zich eventueel even kan omkleden, zijn of haar gitaar kan stemmen of zich even kan terugtrekken wordt erg op prijs gesteld. (Voor sommige artiesten is dit een pré.)

  • De kosten verschillen per artiest. Deze gage (variërend van €75 - €500) bespreken wij in overleg met de artiest en communiceren dit schriftelijk per e-mail naar de boeker. De gage is tevens afhankelijk van tijd en afstand en ten aller tijde exclusief BTW.

  • Voor hapjes en drankjes ben je uiteraard zelf verantwoordelijk. Het wordt daarbij wel op prijs gesteld, als de artiest(en) ook een drankje krijgen aangeboden. Ook eventuele kaartverkoop is op eigen initiatief. Daarbij dient de klant het aan te kaarten wanneer het een winstoogmerk heeft en/of een commerciële boeking bevat.

Ben je er uit wie jij graag zou willen uitnodigen in jouw huiskamer? Gebruik dan onderstaand formulier om een show aan te vragen van de artiest van jouw keuze. Of vraag vrijblijvend informatie over onze artiesten en manier van werken. De boeking is definitief als de boeker en de artiest akkoord zijn gegaan met de gage en de voorwaarden.

 

 

Contactgegevens

Wanneer u uw telefoonnummer invult kunnen wij u beter van dienst zijn en krijgt uw aanvraag eventueel voorrang.

Nieuwsbrief
  • No options available
Share© HKtheater 2024