edo kiki Andries jasper ongeremd

Edo Berger

Edo Berger is cabaretier en stand up comedian. Edo is gek op kinderen en eet alles. Hij was eerst van een oud vrouwtje die er maar één keer per week boodschappen mee deed. In 2012 stond hij in de halve finales van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten.

Meer informatie »

Kiki Schippers

Kiki Schippers won eind 2014 de Factua Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs bij Cabaretfestival Cameretten. Eerder dat jaar werd ze tweede tijdens de Vlaamse Nekka-wedstrijd en in 2013 stond ze met haar muzikanten in de finale van het Leids Cabaret Festival. In 2012 bracht ze haar album DAGVRIEND uit en sinds haar EP Hard Hoofd in 2015 zijn haar liedjes ook op Spotify te vinden. Ook schrijft ze columns voor Radio 1 Druktemakers van BNN/VARA. In het seizoen 2015-2016 tourt ze door het Nederland met de Cabarestafette en haar avondvullende programma Wie Kijkt?

Meer informatie »

Andries Tunru

Cabaretier Andries Tunru vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Won de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, de jury- én publieksprijs op het het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en schrijft zijn bio's in de derde persoon zodat het lijkt alsof hij daar een mannetje voor heeft.

Meer informatie »

Jasper Smit

Jasper Smit (finalist Cameretten 2015/16) speelt liedjes over hele dikke vrienden, gemiste bussen, katten, en passen op de jassen terwijl iedereen danst. Met een grote glimlach gooit hij bommetjes in liedjes-vorm: vaak grappig, altijd schurend, schaamteloos eerlijk. Volgens de Volkskrant: "Zanger van scherpe en grappige liedjes, waarbij hij zichzelf zeer kundig op de gitaar begeleidt."

Meer informatie »

Ongeremd

Ongeremd, bestaande uit Joey Touwslager en Bas van Klompenburg (Plus muzikale begeleiding van de Ongeremd band), is hét cabaretduo van Almere. Nu is dit niet zo héél speciaal. Zij zijn in Almere namelijk de enige. Maar weet wel, wanneer deze jongens niet in Almere zijn, dan valt daar ook meteen geen klote te beleven. Goed. In 2012 besloten zij zich vanuit de toneelopleiding te gaan focussen op het maken van cabaret. En het schrijven van kleinkunst-pop liederen. En toch ook wel een beetje muziektheater. Wat uiteindelijk resulteerde in een creatieve-mix van allen samen, en waarom ook niet, vandaag de dag te noemen; Ongeremd Cabaret.

Meer informatie »

Hoe werkt het?

Denk je dat je huiskamer wellicht te klein is? Geen probleem, een show kan (bijna) overal. Zolang je maar ruimte hebt voor minimaal 15 personen. En natuurlijk ook (speel)ruimte voor de artiest(en).

  • De shows zijn onversterkt en om optimaal te kunnen genieten van de verhalen en/of de muziek, adviseren wij een maximum aantal van 40 personen. Mocht je toch graag meer mensen uitnodigen, dan kan van tevoren besproken worden om het concert versterkt te doen. Extra kosten zijn voor de host.

  • Een optreden duurt +/- 40 minuten. De artiest zal ongeveer een half uur van tevoren aanwezig zijn en zal (eventueel) na afloop nog even blijven voor een praatje, eventuele handtekeningen, foto’s en – indien van toepassing – de verkoop van merchandise.

  • Sommige artiesten zijn dermate afhankelijk van interactie en de ‘lach-factor’, dat zij een minimum aantal personen aan publiek hebben vastgesteld.

  • Een kamer waar de artiest zich eventueel even kan omkleden, zijn of haar gitaar kan stemmen of zich even kan terugtrekken wordt erg op prijs gesteld. (Voor sommige artiesten is dit een pré.)

  • De kosten verschillen per artiest. Deze gage (variërend van €75 - €500) bespreken wij in overleg met de artiest en communiceren dit schriftelijk per e-mail naar de boeker. De gage is tevens afhankelijk van tijd en afstand en ten aller tijde exclusief BTW.

  • Voor hapjes en drankjes ben je uiteraard zelf verantwoordelijk. Het wordt daarbij wel op prijs gesteld, als de artiest(en) ook een drankje krijgen aangeboden. Ook eventuele kaartverkoop is op eigen initiatief. Daarbij dient de klant het aan te kaarten wanneer het een winstoogmerk heeft en/of een commerciële boeking bevat.

Ben je er uit wie jij graag zou willen uitnodigen in jouw huiskamer? Gebruik dan onderstaand formulier om een show aan te vragen van de artiest van jouw keuze. Of vraag vrijblijvend informatie over onze artiesten en manier van werken. De boeking is definitief als de boeker en de artiest akkoord zijn gegaan met de gage en de voorwaarden.

 

 

Contactgegevens

Wanneer u uw telefoonnummer invult kunnen wij u beter van dienst zijn en krijgt uw aanvraag eventueel voorrang.

Twitter
Huiskamertheater
@HKtheater
Nieuwsbrief
  • No options available
Share© HKtheater 2018